hej. jag kan inte sova. mina fötter fryser...

2010-11-30 @ 23:46:44

hej. jag kan inte sova. mina fötter fryser jättemke, men jag pallar inte gå upp och hämta strumpor. nu va inte dethär roligt mer. det va det inte från början heller :) men godnatt igen.


nu..

2010-11-30 @ 22:37:29
..sängen. godnatt ! :)

so if you walk away, who is gonna stay..?

2010-11-30 @ 21:31:51
jag kände att det va roligt att blogga idag :D
det e äckligt kallt i mitt rum :) oh det va kul förut, för älskliiiiing oh miniplutt ringde typ, oh oscar va katig. det va roligt, för de kunde inte va sams heller :D gulligt som fan vare (:
oh imorn blire bäst trorja, för jag oh ida ska t stan elr nåt, oh på kvällen åker vi tbx t skolan, om tågjävlarna går, oh är på gårn med jesper. säkert massa mer som man inte vet ? men ah, det blir najjs :) hehe.
HAHAHAHAHAHAH, hitta precis gott nytt jul med sean banan, är jag efter elr..? den e sjukt bäst iaf :D
heheh, kärlek ♥

såhääääääääääääääääääääääär långt inlägg, den som pallar läsa e coool, (:

2010-11-30 @ 20:20:43
cheeennaa :D
haft skiiiiitroligt idag, fan vad jag älskar ida & ellen, ni gör mina dagar så jävla bäääääst :D:D
först typ svenska, men då hände inget trorja, sen biologi. fick tbx biologiprovet, oh kunde fan inte tro det själv så lite som jag kunde, men ett fucking litet jävla bajjs poäng från mvg..................... oh jag hittade fel i biologi-boken, precis som vanligt. snart kommer alla i klassen mörda mig för det kan va så att jag e pyttelite jobbig när jag alltid hittar fel (aaaa)
den här gången vare såhär:
i vår kemibok står det att atmosfären är 10 mil upp i luften. & om jorden e ett äpple e atmosfären lika tjock som skalet. men nu står det i biologiboken att från havsbotten t högsta punkten på jorden va det 2 mil. och oxå att om jorden e ett äpple är skalet de 2 milen. VAFAN, 8 JÄVLA MIL ÄR FAN LÅNGT, DET KAN MAN INTE BARA RÄKNA BORT SÅÅ?!!!? ser ni problemet elr ? -.-' för ingen fatta nåt, oh ida låg på bänken oh asgarva oh sa bara åt mig att hålla käften. men jag har rätt oh boken fel. sådeså. så uffe skulle kolla upp det i kemiboken :D
hehe, sen lunch oh va på gårn oh blabla. kmr inte ihåg det ;d
sen matte, sen so. jag somna (AAAAAAA) lite gulligt sådär, men det gjorde tydligen ingenting.:) oså läste vi nån bok som utspela sig på 1800-talet, inte konstigt man somnar? D:
sen syslöjd, ojojoj vad jag e omtyckt där asså ! sjukt eg, hur fan kan man inte välja syslöjd i 8an sen ? det äger träslöjd :D:D hon älskar mig typ :')
sen skulle jag t stan med ellen, men tågjävlen skulle gå typ 5, så vi gick t gårn oh låg i nån soffa oh åt lite oh såg på teve oh skit. sen vid 5 går vi t station igen, men då kommer inte tåget förns 6, så drog hem t ellen ist :D men eftersom hon bor långt från bussen blev vi köldskadade seriöst på vägen t henne, oh det va mörkt oh ellen putta nästan ner mig i ett dike som va ungefär 5 meter djupt med typ maaaassa snö. oh ungjäveln har ju tappat rösten så hon svara ju inte när jag va arg på henne heller....... D:
sen hem oh gosa ner oss i hennes säng oh värma oss. jag va blå på benen för det va så fucking kallt......... sen kom mamma oh vi åkte oh handla, oh nu e jag hemma.
oh paulina e dryyyyyyyyyyyg för hon mörda mig idag.............. elr, hon krama mig oh sprang bakåt så jag ramla, oh dog, :)
det va inte roligt alls. oh ida ramla inne i en buske full med snö :thumbup: sötnooooos :)
nu blev det så långt, så den som orkar läsa e nästan lika cool som mig, puuuwwwssss ;****
mössa ute bland folk för första gången på 2 år idag... om man inte räknar i fredags med jesper oh ida. :) men de e inte folk så (;

my friend's got a girlfriend and he hates that bitch.

2010-11-30 @ 07:46:19
ojdå, vakna med panik oh va helt förvirrad klockan 7. trodde den va halv 8, såg fel på mobilen trorja, så typ springer upp oh fattar ingenting oh börjar sminka mig typ. jag reagera inte på att mamma oh pappa fortfarnde va hemma heller. de brukar åka typ 7. men jag fortsatte gå runt oh tro den va halv 8 oh va skitstressad. sen kom jag på efter ganska lång tid att den nog inte va det. så då behövde jag inte stressa, men e typ klar att gå nu :)
bara håret kvar.
epic bild.
allt e från gina i think.
men äre nån som kommer ihåg varför alla börja använda sånna randiga tröjor för typ 1 oh ett halvt år sen elr ? xd
för det gör inte jag (i)

if you can't get what you want, well it's all because of me.

2010-11-29 @ 22:07:50
chaaa :)
jag har kommit på att the offspring e fett bra. smarthead i am.
ehm, imorn ska jag oh ellen på dans så bloggar väl typ på kvällen i think ? (i)
men jaaa, nu pallar jag inte va vaken mer (a) så godnatt :)

idas blogg :D

2010-11-29 @ 20:46:17
hejj :)
har fixat blogg åt äjjdaaaah nu. :)
kolla den, http://iidalonnstrom.blogg.se/
dock äre väl bara jag som bloggat eftersom ida loggat ut när den va färdig. hehe, men ah ;d
heiidoo :)

ta bajjsvatten som fejk-fondation !

2010-11-29 @ 17:13:23
ida fattar. :D

hallå, skolan blir typ rolig när man e med ida :D elr man har kul med henne, så då blir det andra lixom nääästan roligt..? (: hehe, jag hade engelska prov idag, gick ganska bra trorja..? oh mina engelska böcker e helt borta, ingen jävla aning om var dom är. inte i skåpet iaf.
oh ida börja nästan gråta när typ alla hade rivit ner alla 52817687687 lappar hon oh nåra till satt upp i skolan om nån 80-tals dag. hehe, bara därför rev jag ner nåra :D oh på idrotten börja det med att vi blev tjuriga för det fanns ingen plats, så vi låste helt enkelt in oss på toan, ingen va glad på oss sen :) oså hade vi likadana byxor & linnen, cuuuute :')
sen hade vi inget att göra eftersom vi redan gjort allt vi kunde, så vi hitta 2 rosa a4 papper i omklädningsrummet. så jag vek ihop det ena t en krona. fett fin varen. sen skulle ida ha en oxå, men den pajja D:
oh vi tog massa fina kort med jespers mobil, men min mobil vill inte samarbeta nu så jag kan lägga in dom i datan. MEN NU FUNKA DET PRECIS :D:D:D:D:D
men vi typ låg på nån grej & snacka skit, det va kul (: sen efter gick vi t gårn en stund, tiggde pengar som fan, funka lite iaf :D en macka att dela på, oh ida lyckades tjata t sig en cola med för lite pengar, så den smaka jag på, men sen kom vi på att bussen typ gick då, så vi fick skyyynda. :) oh nu måste jag läsa ut min bok jag ska redovisa om på svenskan, har ju vart sjuk oh min bok e lång, så e typ sist. bra jobbat rebecca.. :)
men ah, herrååå :)
jag va kung & ida prinsessa (: oh jag blev sjukt fin på bilden, men det va faktist sista lektionen oh man e inte så pigg då ;d
denhär bilden valde vi som bakgrundsbild t jesper btw. tror kke inte han blev så jättelycklig, men han lovade att ha kvar den (;
idas va typ inte hel, ens när vi tog kort, så den hade jag typ inga kort på ? D:
oh nu ligger min krona sönder på golvet på fritidsgårn. jespers fel................

sooova nu.

2010-11-28 @ 21:45:37
usch, ska sova. pallar verkligen inte dethär nu.
så ja, godnatt.
~ jag älskar dig ida, du betyder som fan. ♥

you'll always win, even, when i'm right.

2010-11-28 @ 20:18:30
hejj :)
skulle kolla på eurotrip förut, ganska rolig dendära asså ! men det blev strömavbrott hela tiden, oh datan va seg oh starta om. så jag snacka typ med ida i 40 minuter :thumbup: jag älskar dig vetdu :)
sen lagga det cepe så såg klart filmen på kontoret ist. städat rummet har jag oxå gjort :)
nu ska jag typ städa mollys bur, hoppas jag hinner det innan parlamentet börjar (: troligtvis inte.................. hehe.
men ja, bloggar sen. herråååå :)

so we can do it all again.

2010-11-28 @ 15:59:58
jag knr mig en aning insnöad.. har typ vart snöstorm hela dan, oh det blåser fortfarande som fan (i)
nu vill jag ha varm oboy kom jag precis på, kke se nån film. yess, heiidoo :)

i dont know why i'm still surprised.

2010-11-28 @ 12:31:32
hejj bloggen :)
vakna typ 20 i 12 idag oxå (a) hade värsta skumma drömmen, måste snacka med ida så det verkligen va en dröm. annars dööööör jag D: nu ska jag gå oh äta nåt trorja. mamma & miranda e oh äter lunch elr nåt hos mormor, jag kände att jag ville sova, inte gå upp klockan 9 för att åka t mirandas simskola. så ja. uppdaterar väl sen, heiidoo :)

on the first page of our story, the future seemed so bright.

2010-11-28 @ 00:24:48
hejj :)
har sett på film med mamma nu. oh en till film på mitt rum. oh eftersom min dvd typ e cepe får jag se på datan. oh det funkar, även om skärmen blir lite liten om man sitter i sängen men.. ah, det får va så nu.
egentligen vill jag sova nu, så ska nog göra det. men eftersom jag vakna typ 12 kommer jag inte somna, :)
men jaa, bloggar imorn, puusss ;*
just nu... :)

just gonna stand there and hear me cry ?

2010-11-27 @ 17:45:32
chaa :)
jag har lärt miranda hur man mylar nån idag :D
elr jag gick ut oh lekte med henne & hennes kompis, sen sa jag hur man gjorde men tänkte va snäll oh inte göra det. sen brotta hon ner mig oh tryckte in snö i mitt fejjs. sen vare krig så jag gav igen (6) snällt att myla en 4åring som e typ 1 meter hög elr nåt :)
oh förut skulle vi se på toy story för jag ville det, men då va filmen så gammal så den lagga cepe. så vi skulle byta film, oh då valde jag sunes sommar :cool: men miranda gilla inte den. så jag stängde av efter typ halva. den e ganska rolig :D
men heiidoo :)

13.08

2010-11-27 @ 13:08:37
godmorgon bloggeeeehhwn :)
kommer inte riktigt ihåg, men tror jag typ somna 2 inatt, sen väckte alla mig typ 10. jag tror jag skrek massa tills dom lät mig somna om elr nåt (a)
sen vakna jag vid 12 av att pappas jävla mobil ringde, oh hans ringsignal? shaun the sheep sången................ så jag vakna & har typ skrikit på pappa :) oh  åt frukost & då stog han & vissla bah för att störa mig. dryg.
nu ska jag typ klä på mig elr nåt. :)
haahah, det va ingen som gåt i snön på vår baksida innan vi va ute & lekte där igår, så nu äre jättefina spår överallt, som itne syntes när det va mörkt igår. & på massa ställen äre stora gropar typ, där någon blev nerknuffad :D fett fint äre. :)
men heiidoo ;****

RSS 2.0