Hej

2012-10-31 @ 20:22:34
Kod för att importera min blogg till Nattstad: 6289653120

NYMOBIL.SE

2012-08-09 @ 15:45:06
Nymobil.se är en sida som har sjukt coola skal till iphone, och andra mobiler. Mycket glitter och "extrema" grejer. Verkligen snygga!
Det här skalet till exempel, skulle inte säga nej!

http://rebeccalindh.blogg.se

2012-04-06 @ 12:21:29
VAD GÖR NI HÄR??
www.rebeccalindh.blogg.se är jag på nu juuu, ni behöver lixom inte ens gå in här sötisar!
Har dessutom frågestund nu, släng in nåt kul jag kan svara på :*

http://rebeccalindh.blogg.se/ http://rebeccalindh.blogg.se/ http://rebeccalindh.blogg.se/

2012-03-26 @ 21:31:40
Har suttit i 3 jäkla timmar med designen till min nya blogg!
Det är alltså det jag hållt på med sen igår. Alla som känner mig vet att min blogg betyder universum för mig. Trodde aldrig jag skulle klara av att byta.. Men nu äre gjort. Från och med nu finns jag på http://rebeccalindh.blogg.se/
Och jag räknar med att alla mina läsare förljer med mig dit, för den bloggen kommer utklassa den här.
Anledningarna till att jag bytt är att den här inte går att kommentera, kolla arkivet, eller göra riktiga designer för den är något fel med typ.
Får se om jag står ut utan min lilla älskling. Och som sagt förlorar ni absolut ingenting på att kika in på min nya blogg. LITE SNYGGARE LITE BÄTTRE BITCHES!
http://rebeccalindh.blogg.se/http://rebeccalindh.blogg.se/http://rebeccalindh.blogg.se/

Why start a fire?

2012-03-26 @ 18:10:55
Klarade av utvecklingsamtalet med ett glatt humör, trodde jag aldrig. Har egentligen inget att säga mer. Ska sätta mig och fixa lite med det jag startade upp inatt.. Spännande spännande.
Kolla fint jag gjort med några av mina skor barre

You have knocked me off my feet again, got me feeling like a nothing.

2012-03-26 @ 16:06:58
Hola.
Och där tog mina spanksakunskaper slut.. Nej, skoja bara. Har inte B för inget vaa?
Nej men tjenare. Hade tänkt stanna i skolan till typ halv 5 när jag har såntdär jävla skitsamtal. Men fyfan vad hungrig jag va! Så åkte hem och åt, och nu ska jag snart åka igen, haha nödvändigt vara hemma typ 25 minuter aaah.
Beroende på vilket humör jag har när jag kommer hem så får vi se när vi hörs igen, haha. Åkte förresten moppe i skinnjacka idag, VÅR!

FIN DU ÄR GULLIIIIIS

mobilblogg

2012-03-26 @ 10:49:07
Tjenaaare. Har haft 1 lektion, egentligen 2 men på lektion nummer 2 fick hela skolan springa ut för brandlarmet gick. Dock vet vi inte varför, men alla lever!!!!! Haha aaaahja. Nu har någon blåst lärare glömt låsa salen vi ska ha nästa lektion i, så alla sitter här inne och dunkar dålig musik i högtalarna i salen. Sista veckorna har vi gjort det väldigt ofta utan lärare, har lärarna tappat minnet eller? Dom låser typ aldrig längre haha. Åh jag vill hem och jobba med de jag höll på med inatt! Kan inte det från mobilen,. HAHAHAHA NU VART DET EN AS SKÖN LÅT MED 'FIN' TEXT, hejdå

Tralalalalalala

2012-03-26 @ 08:11:33
Tjosan i trosan.
Har tagit på mig ansvaret för min lillasyster nu på morgonen, frivilligt.
För att kunna fixa hennes hår hahah. Hon har fått mitt löshår, och det är viktigt för mig att min 5åriga lillasyster har löshår när hon ska till dagis. Så har gått upp tidigare med henne för att fixa hennes hår, 20 minuter tog det.
Men ojsan så fin hon är!
Och nu har vi visst bråttom upptäckte jag precis.

Secrets.

2012-03-26 @ 00:01:57
Kan inte sova, så sitter uppe och håller på med typ.. Ett litet projekt. Vet inte riktigt om jag kommer göra verklighet av det, för mig är det något ganska stort. Haha. Om det händer, lär ni märka när!
Får se när jag tillslut somnar, för nu är jag inspirerad.

You look better with the lights off.

2012-03-25 @ 22:42:09
Kollat BB och fyfasen så skönt att dendär äckliga jävla Hanna R åkte ut. Ska ta ut linserna och borsta tänderna nu, sen typ gå och lägga mig. Fast jag är inte trött så får se när jag somnar.
Anyway så hörs vi imorn innan skolan förhoppningsvis.
För övrigt har jag fucking jävla kukutvecklingsamtal imorgon. Ärligt talat, utan att ta några detaljer för det angår inte er, så är det något av det absolut värsta jag vet.
NEJ jag är inte problembarn, och jag har allt annat än dåliga betyg. Trots det hatar jag det, typ över allting annat. Så pappa, imorgon ska du sitta still, hålla käft, och bara allmänt se glad ut. Säger du ett enda fucking ljud, så sticker jag därifrån. Ska något sägas gör jag det, DU HÅLLER KÄFTEN.
Tack för mig, godnatt.

Ballerina Marängsviss!

2012-03-25 @ 20:32:13
Har lagt massa energi på ipad-staden nu, måste levla upp den lite.. Hahah, level 15 och börja igår. Vem sa nörd?
Oså duscha jag precis. Idag är det ett måste att kolla på BB live. Går inte se imorgon. Verkar ju som att det händer massa kul ikväll!
Nu ska jag testa Ballerina Marängsviss, spännande! Jag som älskar ballerinakex.

Nytt.

2012-03-25 @ 17:01:44
Så jäkla snyggt nu på våren till ett par jeans och en vit skjorta. Har ju så mycket converse, mina enda vårskor lixom. Oså kommer jag köpa massor mer i USA.
Plus att jag inte har några ballerina utan klack till i sommar, behövde låga skor. Ae, perfekt ju.

She knows it's too late.

2012-03-25 @ 16:44:41
Ah är hemma oså nu vaaa.
Hade mysigt i nån timme med frukost och god kaka på Espresso med mamma, hihi. OCH VET NI???? MIN POJKVÄN VAR DÄR!!!!<3333333333333333
Han dendär äckelsnygga killen som bara jobbar helger, som jag är kär i. Och herreguuuuud, han är kär i mig oxå!!!!!!!!!!!!!!! Han gjorde mönster i skummet på våra latte. Mamma fick ett löv, OCH JAG FICK ETT HJÄRTA!!!!!! (Vi hade olika sorts kaffe, så han menade att han älskade just mig eftersom hjärtat var i min kaffe, inte mammas!!) OMG JAG DÖR, HAN ÄR VERKLIGEN KÄR I MIG!!!!!!!!! VI SKA SERIÖST GIFTA OSS HERREGUUUUUUUD!
Ah sen köpte jag skor, lägger upp bilder snart. Oså kolla vi mormors lägenhet, den är ju inte färdigbyggd oså än, men fett bra läge mitt i stan, dit flyttar jag sen hähähäh.
Det går väl bra mormor?♥♥♥♥♥
Ah sen åt vi våfflor hos mormor, och nu är vi hemma.
NAWSI, JAG ÄLSKAR DIG OXÅ ÄLSKLING!!!!♥♥♥♥

Mobilblogg

2012-03-25 @ 14:14:43
Hejsan. Är typ hos mormor nu. Har köpt 2 par skor jag visar sen. Har kollat på mormors lägenhet mitt i stan också, där kommer jag vara massor sen! Haha. Men bloggar sen när jag kommer hem med bilder oså, skulle bara visa att jag lever :***

We gotta act before it's too late.

2012-03-25 @ 10:10:39
Vaknade av mig själv klockan 9 (nya tiden). Asså varför kan jag aldrig sova???
Nu är jag fixad iaf, och har plockat fram mina mest obekväma skor, någonsin. Herrejesus alltså.. Typ ballerinaskor med klack, dom vi köpte på Gran Canaria i vintras, med leopardmönster. Tänkte ha dom idag för det är så fint väder ute, oså satte jag på mig dom och gick lite inne. Och shiiiiiiiit. Typ dog efter ett steg, fyfasen så osköna. Buhu, men får stå ut. SKA ha dom idag. Sådeså.
Nu åker vi till Espresso, hörs senare någon gång, från mammas mobil kanske!
Dom där alltså.
Tjoooo jag heter Rebecca och mitt hår är lila.

RSS 2.0